2021. november 25., csütörtök

Timba kombiágy Niki 3 fiókos borostyán - Jelenlegi ára: 78 990 Ft


Márka:
Timba
Tömeg:
74
ÁFA kulcs:
27%
Kiságy
Egy egyedi gyermekágy, mely praktikusságának ás átalakíthatóságának köszönhetően a legkedveltebb termékek egyikévé vált. A gyermekágy komfortos, sok funkciójának köszönhetően képes alkalmazkodni az ifjonc korához, szükségleteihez, illetve a szoba kialakításához egyaránt.
Termékleírás:
Anyaga: Tömör gőzölt bükkfa, lekerekített élekkel. Laminált bútorlap, kemény színtartó felülettel.
Felületkezelés: Alapozás szállekötő anyaggal. Fedőzés 2 rétegben, Vizes bázisú gyermekbarát anyaggal
Fekvőfelület: 3 pozícióban állítható. Speciális előfeszített, réteg ragasztott fa rugókkal van felszerelve. Ez fontos a kényelmes nyugodt alvás és a megfelelő átszellőzés miatt. Ugyanakkor gyermeke ugrálásakor, elesésekor tompítja az estét, védi gyermekét.
A bútorlap élei: Lekerekítettek, rugalmas gyermekbútorokhoz kifejlesztett speciális él védővel vannak bevonva, így biztonságossá és esztétikussá téve azt. Ez a megoldás kizárja az éles élek okozta esteleges sérüléseket. Az ágylábakon csúszó talpgombok vannak, így a bútor mozgatásakor nem karcolódik a padlózat.
Oldalrácsok: Nagyon stabil, biztonságos könnyen szerelhető. Az új előírásoknak megfelelően keresztirányú rögzítést alkalmazunk. Az egyik oldalrácsból 2 db pálca kivehető, így gyermeke később az ágyból önállóan ki ? be tud majd járni.
A pelenkázó szekrény az ágy mindkét oldalára szerelhető. 3 fiókkal készül, a gyermek holmik tárolására kiválóan alkalmas. A fiókok görgős fiókcsúszókkal vannak felszerelve. A fogantyúk gömbölyűek, így nem tudnak sérülést okozni. A higiénikus pormentes tárolást a fiókok mögött lévő záró lemez biztosítja.
Az ágyneműtartó görgős sínekkel könnyen kihúzható. A felette lévő takaró lemez pormentesen zár. Az ágy heverővé átalakítása során egy 60 x 1720 ? as méretű heverőt kapunk.
Fekvőfelület:
Kiságyként: 600x1200 (mm)
Heverő: 600x1720 (mm)
Szállítási idő: megrendeléstől számított 2-5 hét!

Jelenlegi ára: 78 990 Ft
Az aukció vége: 2021-11-25 13:25 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése