2021. november 26., péntek

Poppy jáspis és bronz hematit ásványkarkötő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom.   8 mm-es ásványgyöngyökből készült, bronz színű toboz köztes dísszel, gumis damilra fűzve.  
A képen látható ékszer 16-17 cm-es csuklón kényelmesen viselhető. Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészítem számára.  Az átalakítást követően az eredeti design kismértékben változhat.
Az ásványok feltételezett hatásairól  pár mondatban:
A Jáspis az egyik legváltozatosabb ásványfajta. Gondoskodó kő.  Átsegít a stresszes élethelyzeteken, nyugalmat hoz a lelkünkbe, távol tartja a negatív energiákat. Segítségével gyorsan és hatékonyan elláthatjuk feladatainkat. Fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást.  
Jótékonyan hat a keringési rendszerre, az ivarszervekre, növeli a szervezet ellenálló képességét.  
A Hematit erőt és szilárdságot ad viselőjének. Hosszú távú alkalmazása esetén normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. Javítja a test oxigénellátását, és serkenti a vasfelvételét a vékonybélben. Építi a testet, elsősorban legyengült szervezetnek van rá szüksége, komolyabb betegségek után elősegíti a felépülést és a gyógyulást. Ezenkívül biztosítja a megfelelő vér- és sejtképződést, de vigyázni kell vele, mivel fokozza a gyulladást a szervezetben.
Szerencsehozó amulettként ismert volt már a régi korokban.  Ezen kívül megvéd a gonosz átkok ellen és óvja álmainkat.
-----------------
Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 19:51 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése