2022. május 13., péntek

SAECO LIRIKA ALIG HASZNÁLT Olasz Kávéfőzőgép - Jelenlegi ára: 69 000 Ft

Eladó egy jó állapotban lévő, alig használt,  másfél éves,  (napi 1 kávé, 1 cappucino lefőzés), szakszervízben frissen szervizelt, karbantartott automata kávéfőzőgép. Új ára 139. 980 - 160. 000. - Ft
Teljesen automata készülék:  egyszerre egy vagy két kávéitalt készíthetsz szemes kávéból.
Forró víz funkció:  teakészítéshez
Gyors gőz funkció, tejhabosítás:  egy szempillantás alatt, krémes és sűrű tejhabot készít
Őrlésfinomság állítás:  A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlési finomság szükséges a tökéletes végeredményhez. Az őrlés szemcseméretét könnyen beállíthatod, az intenzív pörkölésű olajos kávéktól (durvább őrlés) a világosan pörkölt lágyabb (finomabb őrlés) fajtákig.
Alkalmazkodó rendszer:  egyedülálló módon, automatikusan beállítja a legideálisabb őrlési és tömörítési paramétert a kávé fajtájához megfelelően, hogy az adott kávéból a legtökéletesebb italt készítse el, legnagyobb megelégedésedre.
Kerámia őrlőkések:  garantálják minden fajta kávészem optimális és egyenletes őrlését.
Rozsdamentes kazán:  Ideális hőmérsékletű vizet biztosít a kávékészítéshez és jobban ellenáll a vízkőnek.
Állítható magasságú kávékifolyó:  alá befér a kedvenc bögréd épp úgy, mint egy kicsi presszós pohár. Csak egyszerűen állítsd be a kifolyót, így egy csepp kávé sem fog kárba veszni, mert a jóból sosem elég.
Digitális kijelző, adagszámláló:  segítségével pontosan nyomon követheted a forgalmat. A credit rendszerrel pedig beállíthatod a megengedett adag mennyiséget, aminek elkészítését követően a készülék letiltja a kávéfőzést a következő creditek beállításig. Ezzel a funkcióval elkerülheted az illetéktelen kávégép használatot.
Ellenőrző funkciók:  egyértelműen figyelmeztetnek, ha elfogy a víz, a kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni szükséges a gépet vagy esedékes a vízszűrő cseréje. Így nem felejted el a karbantartást, amivel megnövelheted az élettartamot.
Automata energiatakarékos program:  automatikusan kikapcsol a beállított idő eltelte (15-180perc) után, így energiát takarít meg és használata is biztonságos. Nyugodt lehetsz, hogy nem gond, ha elfelejtetted kikapcsolni.
Automata öblítő program:  Bekapcsolás után és kikapcsoláskor automatikusan kiöblíti a rendszert, ami bekapcsoláskor a teljes rendszer hatékonyabb felfűtése miatt fontos, míg kikapcsoláskor tisztító, öblítő szerepe van. Ennek köszönhetően már az első kávé is tökéletes hőmérsékletű lesz és elkerülhetjük a korai kávéolaj lerakodásokat is a belső egységben.
Automata vízkőtelenítő program:  eltávolítja a vízkőlerakodásokat a rendszerből. Az automata program elvégzi a műveletet, nekünk csak a vízkőtelenítő szert kell a víztartályba kevernünk. Az öblítést követően pedig nincs több dolgod csak élvezni a kedvenc kávé különlegességeidet.


Jelenlegi ára: 69 000 Ft
Az aukció vége: 2022-05-14 02:32 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése