2021. október 30., szombat

Harman Kardon TD4400 CD Transcription Quality Cassette Deck 500-USD VOLT! - Jelenlegi ára: 65 000 Ft


Harman Kardon TD4400 CD Transcription Quality Cassette Deck
Szakirodalom!
Ez egy kiváló minőségű kazettás készülék, teljesen elkötelezett a kiváló minőségű felvételek készítésében. Ezt megmondhatja a felesleges előlap bútorok hiánya miatt, amelyek sok más modellt összezavarnak. Ennek eredményeként a 400 font összegű TD4400-nak csak két feje van, ami kizárja a kazettás megfigyelést, mivel a felvételek készülnek, és a szállítás egyetlen kapszán típusú, bár jobb, mint a legtöbb. A letisztult  rendszer az egyszerűség és a hatékonyság modellje, és a kezelőszervek erős tapintási minőséggel rendelkeznek. A fénymérés világos és meglehetősen széles tartományú, és az alapvető szállítási jellemzőket sávkeresés és intro-szkennelés egészíti ki, mindkettőt érdemes kazettás fedélzeten tartani. A Harman-szakirodalom határozottan megjegyzi, hogy ez a két funkció nem szerepel a Nakamichi fedélzeteken legfeljebb 1000 fontig - ám a Nakamichis-eknek mégis vannak fejhallgató-aljzataik, amire a TD4400 nem rendelkezik. Nakamichi nevét másutt is hiába veszik. A szokatlanul széles frekvenciaválaszokat leírva az igényelt sávszélesség legfeljebb 22 kHz (-3dB), az összes szalagkészítmény -20dB-n mérve, amelyet H / K megjegyez, csak Nakamichi DR-2 egyenlít. Tesztjeinket kissé kereshetőbb (és hasznosabb) -10dB-on végeztük, és nem sikerült megerősíteni ezt az értéket. A TD4400 egyébként sikert arat vagy sikertelen a belső minőségének köszönhetően, amely magában foglalja a teljesen diszkrét, alacsony negatív visszacsatolású rekordot és a visszajátszási lánc elektronikát, ahol mások általában magas visszacsatolású integrált áramköröket használnak. Hangminőség A TD4400 csatlakozik azok kiválasztott rangsorához, akik képesek értelmezni az igényesebb szalagtípusokat, nevezetesen a fémeket. A fedélzet lenyűgözően tiszta és tapintható volt, erős dinamikával, éles, szinte maratott magas hangminőséggel, nagy energiájú szalagokkal és érzékelhető, de nem katasztrofális lágyulással a legalacsonyabb oktávokban. A sztereó fókusz és a stabilitás magas szintű volt, jobban emlékeztetve a magasabb egykapásztán modellek magasabb árára. A H / K-nak tudnia kell valamit a közlekedés tervezéséről, amely versenytársainak többségét elkerüli - vagy esetleg mások úgy tekintenek a kettős kapstánokra, mint bármely ambiciózus tervezés szükséges elemére, függetlenül annak tényleges műszaki előnyeitől. Csak enyhe durvább textúrák tapasztalhatók, amikor a fémszalagokra Dolby C-vel rögzítenek, de a fedélzet levegősebbnek és kevésbé korlátozottnak hangzott a B-re csökkentett Dolby beállítással. Nem ez az első eset, hogy a Dolby C ilyen meglehetősen kellemetlen hatással van a zenére , gyakran a hangok érthetőségére koncentrálódik. Következtetés Ha olyan kazettás paklit szeretne, amelyen az összes harang és síp megtalálható, keressen máshol. Ennek kevés harangja van, és sípja sincs, és nem is alku alagsori anyag. Másrészt, ha szilárd akar, semmiféle hülyeségmérnöki és puszta zenei kiválóságot (a ragyogás valamilyen módon való megállítását) nem kell tovább keresnie.
Ebben nem lehet csalódni! Együtt vásárlásnál 100 000-Ft ért vihető egyben! Ezekhez egy Logitech Harmony számítógépről program letőltéssel USB kábelével és a DECK CD programmal adom. Ezen kívűl még 8 készüléket képes kezelni. Szöveg megjelenítős háttér kezelő és kijelzőjének segítségével akár sötétben is egyszerű a kezelés! Kijelzője 12 oldal lapozást és egy oldalon 2x4 sort jelenit meg! A táv 68000-Ft ba került!
Lásd az új CD árakat az itt re kattintva!  a használt deck liciten látható jelenlegi ára meg itt re kattintva!  
De meghallgatom ajánlatodat!  
Kedves Vásárlóim!
A SZÁLLÍTÁS LEHETŐSÉGEK KÖZÜL LEVETTEM A MAGAS ÁRAK MIATT AZ MPL FUTÁRT, DE HA MÉGIS EZZEL KÉRED TÖRÉKENYKÉNT, TERMÉSZETESEN AZZAL KÜLDŐM! HA VAN KÖZELEDBEN PICK PACK PONT, JAVASLOM SZÁLLÍTATÁSÁT!
VÁLTOZTAK AZ MPL ÁRAK! 10kg ig 2790-Ft ! 20-kg ig 3999-Ft.
HA VAN KÖZELEDBEN Pick-pack pont azzal kalkulálj- 1490-Ft ! Max 20 kg / csomag!
A KÉPEKEN ÉS VIDEÓN LÁTHATÓ ÁLLAPOTU! EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN FOGOD MEGKAPNI GONDOS CSOMAGOLÁSBAN! ILL SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL TELJES TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat  
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok!  
- E-mailben is adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik!  
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailben küldött és megnevezett számlára megérkezett.
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Viszont Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható, ha megfelelő szállítási módot választottál,   ” pl törékeny”! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Licites termékeimnél, érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, kivel és hogy kéri, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Alaposan becsomagolva küldőm!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!  
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket!
A "Licitálok" gomb lenyomásával, A Polgári Törvénykönyv szerinti vételi ajánlatot tesz! (egy szerződést ír alá! ) Csak abban az esetben kattintson rá, ha eleget tud tenni a vásárlási kötelezettségnek!

Jelenlegi ára: 65 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-30 12:50 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése