2021. július 31., szombat

Testo 440 dP Nyomásmérő Légnyomás, Megvilágítás erősség, CO2, Hőmérséklet, Szélsebesség -150 - +1... - Jelenlegi ára: 16

 testo 440 dP klímamérő műszer, nyomáskülönbség-érzékelővel együtt
Beépített nyomáskülönbség-érzékelő: Pitot-csőméréshez és a szűrők ellenőrzéséhez
Vezeték nélküli: Bluetooth? szondák a kényelem érdekében a mérések során és kevesebb kábel-rendellenesség a mérő tokban (kérjük, külön rendelje meg a szondákat)
Tiszta és megbízható: Nagyméretű grafikus kijelző 3 mért érték párhuzamos megjelenítésével, valamint belső adattárolással és USB interfésszel az adatok exportálásához
Intuitív: Világosan strukturált mérési menük a térfogatáram, a k-tényező, a turbulencia fokára, a hűtési / fűtési képességre, a penészjelzésre és a hosszú távú mérésre, mint például a CO?
Az összes éghajlati paraméter mérése egyetlen mérőkészülékkel: A multifunkciós mérőberendezés beépített nyomáskülönbség-érzékelővel és intuitív működéssel rendelkezik, egyértelműen strukturált mérési menükkel. Légkondicionáló és szellőztető rendszerek felállítása, a levegőminőség vagy a kényelem mérésének ellenőrzése - a kiváló minőségű, digitális szondák széles kombinációjának köszönhetően optimálisan fel van készülve mérési feladatához. Kérjük, külön rendelje meg a szondákat!
A testo 440 dP klimatikus mérőműszer nyomáskülönbség-érzékelőt, USB-kábelt és kalibrációs protokollt tartalmaz, behelyezett elemekkel és azonnal felhasználható!
A kézi mérőkészüléknek nagy, megvilágított színes kijelzője és strukturált mérési menüje van, amelyben megjelenik az időbeli és a szelektív átlagolás, az átlagos térfogatáram, az aktuális mért érték és a min / max értékek. A pontos térfogatáram kiszámításához a csatorna keresztmetszetének mérete és geometria is megadható. Más mérési menük, mint például a hosszú távú mérés és a térfogatáram mérése egy tölcsérrel, szintén lehetséges.
A testo 440 kézi mérőműszer menti és kiértékeli a mérési adatokat, és akár 7500 mérési naplót menthet beépített mérési adatmemóriájába.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok: Felbontás: 0, 1 hPa ? Kalibrált: Gyári standard (tanúsítvány nélkül) ? Méret, hossz: 32 mm ? Méret, magasság: 154 mm ? Méret, szélesség: 65 mm ? Mérési méret: Légnyomás, Megvilágítás erősség, CO2, Hőmérséklet, Szélsebesség ? Mérési tartomány: -150 - +150 hPa ? Mérési tartomány (max. ): +150 hPa ? Mérési tartomány (min. ): -150 hPa ? Súly: 250 g ? Termék típus: Nyomásmérő ? További műszaki adatok: Mérési hőmérsékleti tartomány: NTC -40 - +150 °, K-200 - +1370 ° C típus ?
Nyomáskülönbség (integrált érzékelő) - piezorezisztens mérési tartomány: -150 - +150 hPa pontosság: ? 0, 05 hPa (0 - 1, 00 hPa) ? 0, 2 hPa + az olvasás 1, 5% -a Mw (1, 01 - +150 hPa)
Szállítás tartalma: testo 440 dP klímamérő készülék, beépített nyomáskülönbség-érzékelővel
Csatlakozó tömlő
3 x AA típusú Mignon elem
USB-kábel
Figyelem: Egyéb mérési szonda nem tartalmazza.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #484374


Jelenlegi ára: 165 230 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 05:47 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése