2020. július 25., szombat

CANON EOS 600 D + 18-55mm IS II digitális DSLR tükörreflexes fényképezőgép - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

Eladó Canon 600 D váz.
Minden tartozékával, eredeti dobozában.  
Jó állapotban van, megbecsült, egyetlen apró kis gumi borítás hiányzik róla, amely azonban pótolható.
A kiemelkedő, 18 megapixeles felbontással működő, felhasználóbarát kialakítású és az EOS objektívek és tartozékok teljes választékát felvonultató EOS 600D készülék használatával már semmi nem állhat az útjába.
Funkciók
18 megapixeles CMOS érzékelő
Intelligens jelenetérzékelő automata mód
Full-HD EOS videó
Képernyőn megjelenő funkcióismertető
3, 7 kép/mp folyamatos képkészítés
Széles mezős 9 pontos autofókusz
1 040 000 képpontos, változtatható képszögű, 7, 7 cm-es képernyő
Alap+ és kreatív szűrők
Beépített vezeték nélküli vakuvezérlés
18 MP APS-C CMOS-érzékelő
Az APC-C méretű, 18 megapixeles CMOS érzékelő részletgazdag, tiszta képeket ad. A nagy felbontás nagy nyomtatási méreteket tesz lehetővé, a rugalmasan megvágott képekből pedig alternatív kompozíció készülhet.
ISO 100-6400 érzékenység
A 100-6400 (ISO 12 800 értékig bővíthető) ISO tartomány minőségi kézi fotózást tesz lehetővé gyenge fényviszonyok között, vaku használata nélkül.
14 bites képfeldolgozás
Az Canon EOS 600D lényege a 14 bites DIGIC 4 képprocesszor, amely kivételes színvisszaadást, sima színátmeneteket és erőteljes zajvisszafogást nyújt.
Intelligens jelenetérzékelő automata mód
Az intelligens jelenetérzékelő automata elemzi a jeleneteket, és mindegyikhez kiválasztja a megfelelő fényképezőgép-beállításokat. Így Ön a lényegre, vagyis a fotózásra koncentrálhat.
Képernyőn megjelenő funkcióismertető
Az EOS 600D képernyőn megjelenő funkcióismertetője számos készülékfunkciót bemutat, és tanácsokat ad ezek használatával kapcsolatban.
Full-HD EOS videó
Készítsen Full-HD videókat manuális képfrekvencia-, expozíció- és hangvezérléssel. A Videó-pillanatkép technológiával egyetlen fájlban egyesítheti a 2, 4 vagy 8 másodperces videoklipeket, így profi módon vágottnak tűnő videofelvételt állíthat össze, míg a digitális videozoommal a Full HD minőség fenntartása mellett 3– 10-szeres nagyítást érhet el.
9 pontos széles-mezős AF és iFCL fénymérés
A látómezőn gondosan elosztott, egy középső, kereszt típusú érzékelőt is tartalmazó kilenc AF-pont még a kép szélén lévő téma esetén is gyors és pontos élességállítást biztosít. A 63 zónás iFCL fénymérés mindig pontos exponálást tesz lehetővé.
1 040 000 képpontos, változtatható képszögű, 7, 7 cm-es képernyő
A 7, 7 cm-es, 3: 2 képarányú, világos LCD képernyővel, amely 1 040 000 képponttal támogatja a jó láthatóságot, szokatlan képszögből is készíthet felvételeket.
Alap+
Az Alap+ technológia jóvoltából a fotósok testre szabhatják az automatikus alapbeállításokat a megvilágításnak vagy a környezetnek megfelelően.
Kreatív szűrőhatások
A RAW és JPEG-fájlokra a felvételkészítést követően kreatív szűrőeffektusok, például Játék fényképezőgép, Lágy fókusz, Dioráma, Szemcsés fekete-fehér és Halszemoptika szimulációk alkalmazhatók.
Beépített vezeték nélküli vakuvezérlés
Az integrált vezeték nélküli Speedlite vakuvezérlő és az egyszerű vezeték nélküli technológia segítségével a külső TTL-vakuk külön tartozékok nélkül használhatók.
Minden EF és EF-S objektívvel használható
Az EOS 600D fényképezőgéppel a teljes rendszer: vakuk, távkioldók, valamint a világ profi fotósainak bizalmát élvező több mint 60 objektív használható.

Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-25 15:59 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése