2020. március 28., szombat

Ferenc József 1893 1 korona aunc - Jelenlegi ára: 13 500 Ft

Tisztelt Gyűjtőtárs!
Vásárlás, licitálás előtt legyen szíves elolvasni az alábbiakat!
Mindig a fotókon szereplő, és a hirdetésben leírt minőségű termék kerül kiszállításra! Megkérek mindenkit, mindenekelőtt tájékozódjon, hogy megfelel e neki a képeken látható, és a hirdetésben leírt tétel, és csak utána vásároljon, licitáljon! Ha valamiben bizonytalan vagy kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a: Kérdezzen az eladótól menüpontot!
KAPCSOLATTARTÁS ÉS EGYEZTETÉS A LICITÁLÁS MEGNYERÉSE UTÁN: Email-ben (Az írás megmarad alapon. ) A nyertes licitálónak legkésőbb az aukció lejárta utáni harmadik naptári napon fel kell vennie velem a kapcsolatot! Ha ez elmarad, negatív értékelést adok. A kifizetésre 10 munkanapja van a vevőnek, csak az vásároljon, licitáljon, aki ezt tudomásul veszi. A 11. napon elkészítjük a pozitív/negatív értékelésünket!
Több érme vásárlásakor a Vevő kérheti azok összevárását, ez esetben csak egy szállítási költséget kell fizetnie.
FIZETÉS: Banki átutalás, Kérem, hogy a közlemény rovatba tüntesse fel a vaterás felhasználónevét! E-mailben pedig kérném a postacímet. POSTACÍM NÉLKÜL NEM TUDOK POSTÁZNI!
SZÁLLÍTÁS: Postakész borítékban, elsőbbségi ajánlott levélként: 610 Ft.   A Vevő kérheti (saját felelősségére) az alábbi lehetőséget, amennyiben vállalja, hogy megelőlegezi a pozitív értékelést: Postakész elsőbbségi levélben: 200, - Ft.
Postai szállítás esetén, a Magyar Posta hibájából történő elvesztés esetén, nem áll módunkban felelősséget vállalni, ezért ajánljuk, hogy küldeményét, értékbiztosítva kérje! A postázást az átutalást követően, 1 héten belül teljesítjük.
Utánvéttel NEM szállítok!!!
Köszönöm a figyelmüket.
Üdvözlettel: Koistvan6

Jelenlegi ára: 13 500 Ft
Az aukció vége: 2020-04-18 12:45 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése