2020. február 22., szombat

Olimp Sport Nutrition - Vita-Min Sport - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

2 kapszula hianyzik, kalciumot, D vitamint mashogy viszek be, igy ezt nem tudom szedni. Minoseget megorzi: 07-03-2020
Az Olimp Vita-Min Multiple Sport széles spektrumú vitamin és ásványi anyag komplex értékes gyógynövénykivonatokkal megerősítve. Emelt hatóanyag tartalma ideális sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek is!
Mivel a szervezetbe bevitt anyagok csak akkor érnek valamit, ha fel is szívódnak, így az Olimp Vita-Min Multiple Sport adagonként két külön kapszulába rejtette az optimálisan szétválasztott hatóanyagokat – mindezt rendkívül jól hasznosuló formában!
Clea-Min Sport: Szerves formában tartalmazza a test számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, melyek a hagyományos készítményekhez képest (melyek nagyobb hányadukban egyszerűen hatás nélkül áthaladnak az emésztőrendszerünkön) nagyságrendekkel jobban hasznosulnak! Elengedhetetlenek az izomzat, az ideg- és immunrendszer működéséhez, a porcok és csontok megújulásához, a normális hormonális működéshez és még számtalan testi folyamathoz!
Vita-Plex Sport: Sportolók számára optimális arányban és dózisban tartalmaz A, B komplex, C, D és E vitamint, valamint az aktív életvitelt támogató gyógynövénykivonatokat:
Citrus bioflavonoidok: a természet legerősebb érvédő hatású vegyülete, bizonyítottan segítséget nyújt az arany- és visszeres problémáktól a nyirokérrendszer keringéséig. Ne feledjük: a sportolás és egyben az egészség alapja az optimális vérkeringés és anyagcsere!
Articsóka kivonat: természetes májvédő hatású összetevő, segít „ tisztán tartani” a májat, fokozza az epe működését, javítja az anyagcserét. Ne felejtsük: a májunk az anyagcsere első kapujaként egyben a szervezetünk egyik legfontosabb védvonala is!
Tökmag kivonat: férfiaknál a prosztata legfőbb támogatója, illetve a magvak telítetlen olajait régóta alkalmazzák érvédő hatásuk miatt!
Csalán kivonat: természetes gyulladáscsökkentő, védi a hugyutakat, segít megelőzni a prosztata megnagyobbodását!
Zöldtea kivonat: kíméletesen élénkítő, enyhén thermogén zsírégető hatású, illetve az egyik legerősebb antioxidáns hatású vegyület! Bizonyítottan segít megelőzni egyes ráktípusok kialakulását!
Alfa-liposav (ALA): optimalizálja a vércukorszintet, sejtszinten energizál az anyagcseréjük javításával, így egyben energizáló hatása is van! Erős hatású antioxidáns, a gyógyászatban terápiás dózisban mérgezéses tünetek esetén is alkalmazzák!
Fekete bors kivonat (Bioperine): fokozza a tápanyagok felszívódását, így magasabb energiaszintet képes biztosítani, egyben a test hőtermelésének fokozásával egy természetes thermogén zsírégető.
Bolti ar: 2900
https: //shop. builder. hu/multivitaminok-sportolok-reszere/olimp-sport-nutrition-vita-min-sport-60-kap-p7458

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-03-13 21:41 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése