2019. október 30., szerda

SteelSeries Rival 600 optikai egér (ÚJ) - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció tárgya egy SteelSeries Rival 600 optikai egér (ÚJ)
   
    Gyorsaság, pontosság, elegancia. Ez jellemzi a világ legjobb gamer egerét, a SteelSeries Rival 600-at!
A SteelSeries fejlesztői folyamatosan azon dolgoznak, hogy még profibb és hatékonyabb gamer perifériákat hozzanak létre. Legújabb fejlesztésük a Rival 600 újdonsága nemcsak a látványos, 8 zónából álló RGB LED világítással ellátott ergonomikus külső, hanem a két szenzoros esport minőségű profi belső technológia.
A SteelSeries Rival 600 legnagyobb újdonsága az egyedülálló TrueMove3+ rendszer. Ez a rendszer két szenzorból áll, amik akkor is biztosítják számodra a tökéletes irányítást, amikor az egeret felemeled az asztalról. A TrueMove3 optikai szenzor tökéletes 1 az 1-ben követést biztosít számodra, 12000 dpi-s, 350 ips sebességig, míg a másik, a függőleges elmozdulást érzékelő szenzor pedig az egér felemelése közbeni pontosságot és gyorsaságot garantálja.
Ha egy tökéletes egérre vágysz, a SteelSeries Rival 600-nál jelenleg biztosan nem találsz jobbat a piacon. Csapj le rá még ma, és legyél te is bajnok!
A termék 8 napos visszárúból származik. Átnézett, ellenőrzött, tökéletesen működik.
Termékeimet csak GLS futárszolgálattal küldöm. 1200 Ft/csomag.   A csomagba rakható termékek darabszáma függ a súlyuktól és a méretüktől. Maximum 4 terméket fogunk tudni egy csomagba tenni.
Minden termékemet külön fotózom, sorszámozom. Amennyiben rendelkezem hozzá leírással, kiegészítőkkel vagy tartozékokkal, azokat is a termék mellé fotózom. A termékeknél mindig a saját képeimet vedd figyelembe, a katalóguskép csak illusztráció.
A Saját oldalamon részletesen leírtam a vásárlási feltételeket. A vásárló a licitjével automatikusan elfogadja az ott leírtakat.
Az első sikeres licittől számított 2 hétig tudok várni. Egyben kérném az utalást a legvégén. Jó licitálást!
Bolti ára kb. 27. 900 Ft


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-05 13:45 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése