2019. március 30., szombat

Bosch AVR Gyepszellőztető Gyeplazító Talajlazító Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! Csak pár nap - Jelenlegi ára: 60

Eladó Bosch Gyepszellőztető, gyeplazító, fűszellőztető
Típus: AVR 1100
A gép működik rendben. Újszerű, keveset használt, megkímélt állapotban. Gyors és alapos, hatékonyan szépíti meg kertjét, gyűjti be a gyepfilcet és mohát. Nagy, 50 literes gyűjtőtartálya van. Összecsukható, kis helyen akár kisautó csomagtartójában is elfér. Könnyen kezelhető, akár gyerekek vagy idősek is könnyen tudják tolni, kezelni.
Tavaszi kerti munkához, hogy egész évben ragyogó, tiszta legyen a gyep. Ha újra szép, friss egészséges gyepet szeretne, ez a gép a megfelelő választás. A gépben erős rozsdamentes acél karmok forognak, amelyek végigkaparják a talajfelszínt, felszedik a filcréteget, és kitépik a moharéteget a fűszálak közül.  A rozsdamentes acélkésekkel és a speciális légcsatornákkal garantálja a moha és a kellemetlen látványt nyújtó gyepfilc gyors és eredményes begyűjtését, a talaj megfelelő lazítását. Praktikus, mivel 50 literes űrtartalmú fűgyűjtője biztosítja Önnek a folyamatos munkavégzést. Egészen kis helyet foglal el tároláskor, mindössze 40 cm a magassága, az összehajtható vázának hála. Nyele duplán összerakható.  
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 1100 W Powerdrive motor
Hengerrendszer: "Jet-Collect" rendszer, 14 nemesacél forgókés (jó állapotúak, hiánytalan! )
Munkaszélesség: 32 cm
Gyűjtőtartály: 50 liter
Munkamagasság-állítás 5 mm-enként, 4 fokozatban
Kompakt, összecsukva csupán 40 cm magas
Eredeti Bosch Made in UK, nem kínai!
Így adom, ahogyan a képeken látható. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Azonnal munkára fogható.
Új ára 60 ezer Ft felett indul.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit a nyertes. A megjelölt lejárati idő előtti zárására vagy licit törlésére nincs lehetőség. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A szállítás Vaterafutárral házhoz valamint MPL PostaPontra egyaránt megoldható. Amennyiben 25 ezer forint felett vásárol nálam, a szállítási díjat átvállalom, több termék egyszerre összeadódása esetén is.
Nézze meg a többi aukciómat is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
KATTINTSON IDE, folyamatosan töltök fel márkás termékeket, mind 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 602 Ft
Az aukció vége: 2019-04-07 19:30 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése