2018. október 31., szerda

DÍSZES SPANYOL TOLEDO VÍVÓ KARD ( DÍSZ FEGYVER ? ) X - Jelenlegi ára: 54 Ft


GYÖNYÖRŰ DÍSZES , ITT-OTT KOPOTTAS TOLEDÓ JELZETT , HOSSZA : 99 CM!!!
ÜZLETET NYITOTTUNK ... BUDAPESTHEZ NAGYON KÖZEL  , EZÉRT VÁLTOZTAK A SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEINK , RÉSZLETEK LENTEBB OLVASHATÓAK !
UTÓLAG FIX ÁRAT 1FTOS TÉTELNÉL NEM TUDOK KIÍRNI , CSAK IS ÁRVERÉS ÚTJÁN ÉRTÉKESÍTEM AZ AUKCIÓBAN SZEREPLŐ TÁRGYAKAT !
***********************************************
KATTINTSON A KÉPRE , ÍGY RÉSZLETESEBB KÉPET KAP AZ ÁLLAPOTÁRÓL!
LICITTÖRLÉSI KÉRELEM : A VATERA OLDALA ÁRVERÉSEK ESETÉN BIZTOSÍT LICITÖRLÉSI KÉRELEM BENYÚJTÁSI LEHETŐSÉGET AZ ELADÓ FELÉ ! MI KIVÉTELES ESETEKBEN TUDJUK EZT ELFOGADNI , MERT A LICITÁLT TÉTELEK ESETÉN , HA MAGAS ÁRON VAN TARTVA A TÉTEL ÉS UTÓLAG LICITTÖRLÉST KÉRNEK , ABBAN AZ ESETBEN AZ ADOTT ÁRVERÉSEN ÉRDEKLŐDŐKET VESZÍTÜNK !!!
MINDEN ESETBEN FIGYELMESEN TEGYÉK MEG AJÁNLATAIKAT , A VATERA ÁLTAL VISSZAIGAZOLT SIKERESEN LICITÁLT ÖSSZEGET UTÓLAG NEM TÖRLÖK , CSAK KIVÉTELES ESETEKBEN , AMIRŐL A TÉTEL ALÁ ÜZENETBEN KÉREK ÉRTESÍTÉST MIÉRT TÖRÖLTETNÉ A LICITET , MERT CSAK EZUTÁN TESZEM MEG  ! HA AZ ÜZENET KÜLDÉS ÉS TÖRLÉS KÉRELEM  NEM TÖRTÉNIK MEG , A VATERA SZABÁLYZATÁNAK MEGFELELŐEN A LICITÁLT ÖSSZEGGEL A VÁSÁRLÓÉ AZ AUKCIÓ TÁRGYA  !
/ A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT ,
egy hónap  GARANCIÁVAL AZ AUKCIÓ LEÍRÁSÁNAK ÉS FOTÓINAK MEGFELELŐEN  ! /
A garancia a ki nem fizetett tételkre is vonatkozik , a garancia a vatera oldalán történt aució leütés  , megvásárlás időpontjától számítva tart !
RAKTÁROZNI SOKÁIG NEM TUDOM A TÉTELEKET , 1 HÓNAPON BELLÜL KÉREM VEGYÉK ÁT AZ AUKCIÓN MEGNYERT TÁRGYAKAT , CSAK ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJANAK VÁSÁROLJANAK ! 1HÓNAP UTÁN MÁR NEM TUDOM TOVÁBB TÁROLNI !
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .
RENGETEG 1 FTRÓL INDULT JÓ TÉTEL NÁLAM !
Aukcióim általában a MINDEN  SZERDAI és CSÜTÖRTÖKI napon járnak le és indulnak új 1FTOSOK!!!!
DPD futárral ( kicsit olcsóbb ) vagy Postán ( kicsit drágább csomag esetén ) kapja meg banki átutalás vagy rózsaszíncsekkes befizetés után
Utalt vagy küldött pénz beérkezése után szállítótól is függ, de álltalában 2-5 munkanap a kiszállítás
( MINDEN HÉTFŐN , SZERDÁN ÉS PÉNTEKEN TUDUNK CSOMAGOLNI , AZ AZ NAPI KORAREGGELIG BEÉRKEZETT UTALÁSOK SZERINT )
vagy
Figyelem !!!   Októberben üzletünk nyílt Százhalombattán !   Budapesttől csupán kényelmes fél órányi autó út ! Tömegközlekedéssel kb 40-50 perc , Buszmegálló és vasút 1-2 percre van gyalogosan az üzlettől !
BUDAPESTI SZEMÉLYES ÁTADÁSI LEHETŐSÉGET , MÁR NEM TUDUNK BIZTOSÍTANI , A TÉTELEK OKTÓBER KÖZEPÉTŐL , ÜZLETÜNKBEN NYITVATARTÁSI IDŐBEN VEHETŐEK ÁT SANDIANTIKTŐL !!!
FONTOS , HOGY MIELŐTT A TÉTEL(EKET) SZEMÉLYESEN ÁTVENNÉ ÜZLETÜNKBEN , LEGALÁBB 1 NAPPAL ELŐTTE ÍRJA MEG E-MAILBEN VAGY TELEFONON JELEZZE , MERT RAKTÁRUNKBÓL TALÁLKOZÁSUNKIG KI KELL GYŰJTENÜNK A TÁRGYAKAT ! NAGYON FONTOS !!!
 
A MEGNYERT AUKCIÓT /-KAT/ CSAK ITT ÉS EZEN IDŐPONTOKBAN TUDOM ÁTADNI , KB FÉL NAPOS ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN !
Mindenkori akció   29. 900 Forint felett a posta költség
ingyenes!
( az akció az egyhéten belül vásárolt tételekre vonatkozik, nem csak egy tétel vásárlása esetén , az akció az ajánlott és standard postai csomagokra érvényes, ha csak futárral tudom küldeni akkor csak a futár díj költsége mérséklődik, mely  a szállítási felételekben található )
Személyes átvétel ingyenes, az adott helyszíneken és időpontban !
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....


Jelenlegi ára: 54 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 20:22 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése