2018. március 27., kedd

Disney Tanulás: Fantasztikus feladatok, Hercegnők olvasókönyve foglalkoztató könyvek 1ft nmá - Jelenlegi ára: 11 Ft

KÖLTÖZÉS MIATTI KIÁRUSÍTÁS!
Gazdát keres 2 darab Disney Tanulás foglalkoztató könyv. Gyönyörű színes illusztrációk és matricák. 6-7 éves korosztálynak ajánlott. Új, kifogástalan állapotúak. Sohasem használtuk őket. Alexandra kiadó.  A könyvek eredeti ára összesen 5. 998, - Ft körül volt. Csak együtt adom őket, a csomagot nem bontom meg.
A csomag tartalma:
- Disney Tanulás: Irány a kalandsuli! - Fantasztikus feladatok
- Disney Tanulás: Olvassunk együtt! - Hercegnők olvasókönyve
Most akár 1, - Ft-ért a Tiéd lehet, ne hagyd ki a lehetőséget! Személyes átvétel a XIII. és az V. kerületben. Szívesen postázom is!  Kérlek nézd meg további termékeimet, költözés miatt kiárusítást tartunk, ezért sok szuper játékot és könyvet találsz a kínálatomban.
"Irány a kalandsuli! - Fantasztikus feladatok: Ez a könyv azért készült, hogy a legismertebb mesefigurák kalauzoljanak el a betűk és számok izgalmas világába. Belle, Ficánka, Dumbó, Pinokkió, Jázmin - csak néhány név a kedvencek közül. Érdemes kitartónak lenni, ugyanis barátaid több mint 700 jutalommatricát gyűjtöttek össze a szorgalmas tanulóknak. "
"Olvassunk együtt! - Hercegnők olvasókönyve:  Lépj be a betűk világába, és gyakorold az olvasást kedvenc mesehőseiddel! Ezúttal Auróra, Belle, Jázmin, Hófehérke, Ariel és Hamupipőke történetein keresztül fejlesztheted olvasáskészségedet. A feladatok megoldásához szükséged lesz ceruzára és ollóra is, de a legfontosabb, hogy: gondolkozz, gondolkozz, gondolkozz! Micimackó is mindig így tesz, és előbb-utóbb rátalál a megoldásra. Lenyűgöző történetek kedvenc Disney-hőseiddel, több mint 100 szókártya, melyek kivághatók, hogy gyakorolhasd az olvasást, a mondatalkotást és az írást, minden mese után kilencoldalas feladatsor a tanultak elmélyítésére, útmutató a szülőknek a könyv használatához. "

Jelenlegi ára: 11 Ft
Az aukció vége: 2018-04-05 18:45 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése