2018. február 22., csütörtök

Blue Microphones Yeti asztali mikrofon - Jelenlegi ára: 44 990 Ft

Leírás:  
A Yeti mikrofon három kapszulát és négy különböző iránykarakterisztikát kombinál, így ez a legjobb eszköz lenyűgöző felvételek készítéséhez, közvetlenül a számítógépeden. A YetiTHX-minősített a kivételes hangzásért és teljesítményért, olyan tisztasággal és könnyedséggel vesz fel bármit, amilyet egy USB-mikrofon esetében még nem tapasztaltunk.  
Sokoldalú beállítások 
A Blue innovatív, háromkapszulás elrendezésének köszönhetően sztereó felvételeket készíthetsz, vagy választhatsz a három egyedi iránykarakterisztika közül: vese, gömb és nyolcas -- ezek olyan lehetőségek, melyek egyébként több mikrofont igényelnének. Ehhez mindössze az iránykarakterisztika-választó kapcsolón kell állítani.  
Kivételes pontosság 
A kiváló minőségű analóg-digitális átalakító hihetetlen hanghűségű felvételeket küld közvetlenül a számítógépedre. Emellé beépített fejhallgatóerősítő is jár, melynek funkciói: késleltetésmentes monitoring, a fejhallgató hangerejének egyszerű irányítása, iránykarakterisztika-választás, azonnali elnémítás, mikrofonerősítés, mindez közvetlenül a mikrofonon.  
THX-minősített 
A Yeti kivételes teljesítményével és hanghűségével elérte a kitüntetést, hogy ez lett az első THX-minősítéssel rendelkező mikrofon, ami a hihetetlenül alacsony torzítás, magas szintű hanghűség és kiegyensúlyozott frekvenciaátvitel elismerése.  
Figyelemre méltóan egyszerű használat 
Nincsenek illesztőprogramok, egyszerűen csatlakoztasd a Yetit a Machez vagy PC-hez, töltsd fel kedvenc hangrögzítő szoftveredet, és rögzíts valami lenyűgözőt.  
Tulajdonságok:  
Három precíziós, 14 mm-es kondenzátorkapszula
Egyedi háromkapszulás elrendezés
Mikrofonhangerő-szabályozás
Négy iránykarakterisztika-mód: sztereó, vese, gömb, nyolcas
Némítás gomb és általános hangerővezérlés
Késleltetésmentes fejhallgató-kimenet erősítővel és hangerő-szabályozóval
USB minijack
Szabvány, menetes mikrofonállvány
Egyedi talp kábelrendezővel
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van! A termékeink csomagolássérültek lehetnek. (Általában esztétikai - pl. a doboz ragasztott) De a termékek sértetlenek és funkciójukat nem akadályozza. Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá! Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik! Üdvözlettel: Correct Shop Kft.

Jelenlegi ára: 44 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-15 12:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése