2016. december 23., péntek

Panasonic Lumix fs28 ultrakompakt fényképezőgép - Jelenlegi ára: 19 999 Ft


Panasonic Lumix fs28 ultrakompakt fényképezőgép
Másfél éves szinte vadonatúj fényképezőgép mindössze 39 expoval.
Ha licit nélkül elviszed egy Vivitar tokot és egy 4 gb-os Maxell memóriakártyát adok ajándékba. (nem az aukció része).
Leírás:
Zoom és nagylátószög
Különösen beltéri fényképezéskor vagy nagyívű táj- képek készítésekor a 28 mm-es vagy ennél nagyobb nagylátószög (35 mm-es egyenérték) óriási előnyt jelent. A LUMIX fényképezőgépeket pontosan ezért szereltük fel akár 24 mm-ig terjedő nagylátószögű objektívekkel, melyekkel nagy teret foghat be egészen közelről is. Ezenkívül, a Panasonic a zoom tényezőt is egy fokkal magasabb szintre emeli.
Objektív
A fejlett optikák mesésen adják vissza a legkisebb részleteket is
A LEICA DC objektív borotvaéles, tiszta képeket készít, minimális torzítással. A Panasonic páratlan optikai technológiája hihetetlen látószögtarto-mányt – az ultra nagylátószögtől a telefotókig – épít be a kompakt LUMIX vázakba. Az objektívekhez alkalmazott nanorészecskés (Nano Surface Coating) felületkezelő technológia1 jelentősen lecsökkenti a szellemképesedést és a becsillanást.
Intelligens automata mód
Az intelligens Automata (iA) üzemmódnak köszönhetően a LUMIX fényképezőgépekkel csak célozni és kattintani kell ahhoz, hogy tökéletes kép készüljön a feltárulkozó világról.
Felismeri az arcokat és optimalizálja a fókuszt
Arcérzékelés – tökéletes portrék
Ez a funkció ellenőrzi, hogy szerepelnek-e személyek a rögzítendő felvételen, és úgy szabályozza a fókusz és az expozíció beállításait, hogy a legelőnyösebb kép készüljön róluk. Vaku használata esetén a digitális feldolgozás a vörösszem-effektust is minimálisra csökkenti.
Arcfelismerés – Arckiválasztás
Ez az okos funkció összesen hat különböző arc „ megjegyzésével” segíti a fotózást. Amikor ismerős arcokat észlel, ezek közül egy időben legfeljebb háromhoz igazítva optimalizálja a fókuszt és az expozíciót, hogy csoportfelvételeken is a legszebben örökíthesse meg őket.
Automatikusan beállítja az élességet, és kiválasztja a mozgáson alapuló sorozatkép módot.
Egyetlen pillanatról se maradjon le!
Egyszerűen állítsa az élességet a kívánt témára. A követő autofókusz funkció automatikusan és folyamatosan fókuszban tartja azt, így Ön sohasem szalasztja el a megfelelő pillanatot és mindig éles fotókat készíthet.
A sablonomat készítette: fellegizeno


Jelenlegi ára: 19 999 Ft
Az aukció vége: 2017-01-13 09:19 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése