2016. augusztus 26., péntek

Noikia Lumia 930 T-mobilos telefon Debrecenben - Jelenlegi ára: 48 000 Ft

Nokia Lumia 930 T-mobilos előfizetésű, garanciás telefon eladó jó állapotban hálózati töltővel Debrecenben.
Leírás:
Kényelem és funkcionalitás
A Te kezedhez tervezték. Fényes, 5 méretű Full HD kijelzővel, 20 megapixeles Pureview kamerával, térhatású hangfelvétellel és beépített vezeték nélküli töltővel.
A legújabb Windows Phone-élmény
Lépj kapcsolatba és foglalkozz a neked legtöbbet jelentő emberekkel és alkalmazásokkal. A zökkenőmentes Windows-élményt az összes képernyőn élvezheted.
Az egységes Windows élmény
A Nokia Lumia 930 telefonon a legújabb Windows Phone-élményt kapod, így a legfontosabb dolgok mindig veled lesznek, tekintet nélkül arra, hogy éppen az okostelefonodat, az Xboxot vagy a PC-t használod. Az exkluzív élő csempékkel lépést tudsz tartani a rohanó világgal, az olyan új funkciókkal pedig, mint a személyre szabható háttérképek, a főképernyőd a Windows Phone 8. 1 operációs rendszert minden korábbinál személyesebbé teszi.
A Nokia Lumia 930 Windows Phone-élménye
Egy bámulatos kamera, természetesen. A 20 megapixeles PureView kamerával és a hangot négy irányból, térhatásban rögzítő mikrofonokkal kiváló minőségű fényképeket készíthetsz és olyan magával ragadó hangos videókat, amelyek sokkal inkább élethűek, mint eddig bármikor. A Nokia Camera alkalmazással teljes kreatív szabadságot kapsz a fényképeid felett, majd a létrehozott alkotásaidat a Nokia Storytelleren, az Instagramon és a kedvenc közösségi hálózataidon keresztül megoszthatod a nagyvilággal.
A Nokia Lumia 930 PureView kamerája
Alkalmazás, alkalmazás és még több alkalmazás. Az élet sokkal egyszerűbb és szórakoztatóbb a megfelelő alkalmazásokkal. A Nokia Lumia 930 telefonnal az alkalmazások széles világát érheted el a Windows Phone Áruházban. Egy olyan világot, amelyet olyan kedvenc! ek népesítenek be, mint a Zinio, a Vyclone, a Vimeo, a Skype és sok minden más. A számtalan, kifejezetten a legújabb, Windows Phone 8. 1-élményhez kifejlesztett új alkalmazással pedig az alkalmazások kiválasztása a Lumia telefonhoz csak még izgalmasabbá válik.
Szép. Erőteljes. A Nokia Lumia 930, ez a kényelmesen kézben tartható és zsebre vágható telefon a stílusosan kifinomulttól kezdve egészen a vibrálóan divatos színekig kapható. A 2, 2 GHz-es Snapdragon 800 processzorral, a 4G LTE kapcsolattal, a beépített vezeték nélküli töltéssel, az 5 méretű, napfényben is lenyűgözően jól olvasható Full HD kijelzővel a Lumia telefonokat övező innováció mind megtalálható ebben a prémium termékben.

Jelenlegi ára: 48 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-15 15:18 . Noikia Lumia 930 T-mobilos telefon Debrecenben - Jelenlegi ára: 48 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése