2015. november 27., péntek

Myaudio X2 7.8" 8GB tablet fekete - Jelenlegi ára: 34 990 Ft


Myaudio X2 7. 8" 8GB tablet fekete
IPS LED, 1024x768,
2 mag, 1, 7GHz,
1GB RAM,
WI-FI,
Android 4. 1 Jelly Bean,
Első kamera: 10MP
Szállítási és jótállási feltételek
A termékek átvételére személyesen vagy futárszolgálattal történő kiszállítással van lehetőség. Kiszállítás esetén a termék vételárát és a szállítási költséget bankszámlaszámunkra szükséges előreutalni, vagy választható készpénzes utánvét is.
Átvételi pontjaink Budapesten, a III, XIII és XIX kerületben találhatók.
A megrendelt termékeket kizárólag előzetes egyeztetés után lehet átvenni. Fontos, hogy a piacteres megrendelést követően email címünkre küldött levelében is megerősítse vételi szándékát, kollégáing ezután kezdik meg rendelése feldolgozását.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy megrendelést legfeljebb 1 hétig áll módunkban fenntartani. A kie! gyenlítetlen megrendeléseket ez idő elteltével semmisnek tekintjük.
Hivatalos viszonteladóként természetesen minden általunk kínált termékre szavatossági garanciát vállalunk. Legtöbb termékünkre a hazai forgalmazó állít ki jótállási jegyet, így garanciális igény érvényesítése esetén a kapott jegyen szereplő elérhetőségeken lehet jelentkezni.
Számtalan terméket hirdetünk a piactéren, melynek készleterejét nincs kapacitásunk folyamatosan ellenőrizni. Vásárlás előtt érdemes érdeklődni, hogy az adott termék beszerezhető e.
Tekintse meg további termékeinket is az alábbi kategóriafotókra kattintva!


Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2015-12-18 19:59 . Myaudio X2 7.8" 8GB tablet fekete - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése